home Meny close
Meny

Personvern

Denne Personsvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av personopplysninger på ch.no. Vi har samlet sammen informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har i forhold til Personvern.

Cornelias Hus AS, organisasjonsnummer: 986 597 379 er ansvarlig for behandlingen og oppbevaring av persondata fra våre kunder og kan kontaktes vedrørende spørsmål angående dette. Kontakt oss på shopping@corneliashus.no.

Cornelias Hus nettbutikk:
Hvilke personopplysninger behandler vi:

Navn
Telefonnummer
E-post
Kortinformasjon
Leveringsadresse
Ordrehistorikk

Registreringen av disse opplysningene er en forutsetning for at et kjøp skal kunne gjennomføres i nettbutikken. Du kan likevel gjennomføre et kjøp som gjest, uten å opprette noen kundekonto.

Dersom du har opprettet en kundekonto i vår nettbutikk, kan du når som helst logge deg inn med ditt brukernavn og passord, og oppdatere/endre din informasjon. Du kan også se historikk og fakturaer tilhørende dine ordrer.

Ved opprettelse av kundekonto får du muligheten til å krysse av for at du ønsker å motta vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av utsendelsen av nyhetsbrev, enten via din kundekonto eller ved å klikke på linken nederst i vårt nyhetsbrev.

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

Cornelias Hus AS selger ikke våre kunders personopplysninger til en tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få tilsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. Hvis dette skulle skje vil det inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningen skal foregå. Cornelias Hus AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.

Som de fleste andre nettsteder bruker vi cookies for å kunne analysere og ta ut statistikk, slik at vi kontinuerlig kan forbedre brukeropplevelsen av nettsidene våre. En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Den er ikke skadelig og kan ikke inneholde virus eller programmer. Disse brukes kun til å ivareta brukervalg du gjør på siden. Et eksempel er lagring av handlekurven din, slik at vi kan analysere hvordan du bruker sidene våre. Deretter bruker vi denne informasjonen videre for å forbedre og optimalisere våre produkter. Enkelte av disse opplysningene kan sees på som personopplysninger på innsamlingstidspunktet, slik som din IP-adresse.

Disse eksterne tjenestene bruker vi på våre sider:

Analyse

Google Analytics
Google Analytics benytter vi for å kunne analysere relevant data, for å eksempelvis finne ut av hvordan kundene våre fant nettbutikken, hvor ofte besøker de nettbutikken og hvilken kanaler har vi mest trafikk fra.

Betaling

Klarna
Vi benytter Klarna som betalingsløsning i nettbutikken. Klarna behandler dermed dine personlige opplysninger. Henveldeser om Klarna rettes dit.

Paypal
Vi benytter også Paypal som betalingsløsning i nettbutikken. Paypal behandler dermed dine personlige opplysninger. Henvendelser om Paypal rettes dit.

Kassesystem

Frontsystems
Vi benytter kassesystemet Frontsystems. Ordre som blir behandlet i nettbutikken blir opprettet som ordre i kassesystemet. Dette er for å kunne ha delt logistikksystem mellom butikk og nettbutikk. Ditt navn, nummer, epost, adresse og ordre informasjon er dermed lagret i Frontsystems.

Markedsføring

MailChimp
Vi benytter MailChimp som epost plattform for å sende ut nyhetsbrev. Her lagrer vi epost, kjøpshistorikk og navn. Her kan du melde deg av via å login på ch.no med din bruker eller "Avmelding" knappen i nyhetsbrevet.

Facebook og Instagram

Facebook og Instagram er våre største markedsføringskanaler. Vi bruker Facebook for å kunne tilspisse og rette våre Facebook innlegg til det mest relevante målgruppen ved hjelp av personlig informasjon som våre kunder har gitt Cornelias Hus AS.

Du kan på hvilket som helst tidspunkt be om innsyn i lagret informasjon på ditt navn. Dersom du ønsker at din kundeinformasjon skal slettes tar du kontakt med shopping@corneliashus.no. Cornelias Hus sletter opplysningene om deg i tråd med krav i regelverket. Opplysninger om selve kjøpet, kvitteringen, vil som hovedregel slettes når det ikke lenger vil være behov for å lagre opplysningene med tanke på eventuelle reklamasjoner. Regnskapsloven og annen lovgivning kan i enkelte tilfeller pålegge oss å lagre visse typer informasjon i et lengre tidsrom.