home Meny close
Meny

Frakt og levering

Vi benytter oss av MyPack fra PostNord, og en vanlig sending tar 2-4 dager fra utsendelse til ankomst utleveringssted. Når den pakkes, sendes en pakkseddel til deg med sporing, så du kan spore pakken underveis.

Vi har en fraktkostnad på 99,-. Og gratis frakt når handlekurven er over 1000,-. Når det gjelder store forsendelser som møbler gjelder annen fraktkostnad, se under.

Pakken kan hentes på ditt nærmeste utleveringssted i 14 dager fra dagen du mottar sms fra PostNord. Om pakken ikke hentes innen 14 dager, vil den komme i retur til oss, og du vil bli belastet et gebyr på 350 kr. Har du ikke anledning til å hente pakken innen den tid, anbefaler vi deg å ta kontakt med utleveringsstedet, så de kan holde pakken din til du har anledning til å hente den.

Frakt av møbler og store forsendelser.

Vi kan være behjelpelig med å finne andre fraktmetoder for sendinger som er for store for å sendes via vår PostNord-avtale. Dette kan f.eks gjelde bord, skap og andre møbler. Ta kontakt med oss på e-post før bestilling, slik at frakten er ordnet. Frakt utover vår PostNord-avtale må du som kunde betale selv.