home Meny close
Meny

Frakt og levering

Sending

Vi benytter oss av MyPack Collect fra PostNord, og en vanlig sending tar 2-4 dager fra utsendelse til ankomst utleveringssted. Når den pakkes, sendes en pakkseddel til deg på epost med sporing, så du kan spore pakken underveis.

Vi har en fraktkostnad på 99,-. Og gratis frakt når handlekurven er over 1000,-. Når det gjelder store forsendelser som møbler gjelder annen fraktkostnad, se under.

Pakken kan hentes på ditt nærmeste utleveringssted i 14 dager fra dagen du mottar sms fra PostNord.

Uavhentet pakke

Om pakken ikke hentes innen 14 dager, vil den komme i retur til oss, og du vil bli belastet et gebyr på 350 kr. Har du ikke anledning til å hente pakken innen den tid, anbefaler vi deg å ta kontakt med utleveringsstedet, så de kan holde pakken din til du har anledning til å hente den.

Hentes i butikk:

Pakken din kan hentes i butikken vår i Trondheim, da betaler du ikke frakt. Hvis pakken ikke er hentet etter 14 dager blir den sendt til deg via Mypack Collect. Da gjelder reglene over.

Frakt av møbler og store forsendelser.

Vi kan være behjelpelig med å finne andre fraktmetoder for sendinger som er for store for å sendes via vår Mypack Collect. Dette kan f.eks gjelde bord, skap og andre møbler. Ta kontakt med oss på e-post før bestilling, slik at frakten er ordnet. Frakt utover vår PostNord-avtale må du som kunde betale selv.

Forhåndsbestilling med flere varer

Når du bestiller flere varer der en av varene er en forhåndsbestilling, samler vi de resterende varene og sender bestillingen samlet med forhåndsbestillingen. Dette gjør vi for å redusere fraktkostnadene for kunden og oss. Vi ønsker alltid å møte kunden, så om du ønsker varene dine sendt tidligere tar du kontakt med oss.

Annen info:

Vi sender ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Postnord har pt. over 1500 utleveringssteder i Norge. Vi anbefaler å laste ned Postnord sin sporing app. Den finnes til iPhone og Android.